Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δίπλα στον Αϊτόρ όλος ο Παναθηναϊκός, θα ανανεώσει τις επόμενες εβδομάδες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στο bwinΣΠΟΡ FM πως θέληση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να τελειώνει με το νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στηρίζοντάς τον έμπρακτα μετά τον τραυματισμό του.

Την διάθεση του Παναθηναϊκού και δη του Γιάννη Αλαφούζου να σταθούν στο πλευρό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, αγνοώντας τον σοβαρό τραυματισμό του Ισπανού εξτρέμ και ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια ο Αϊτόρ, είναι μια πολύ άσχημη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός σαφέστατα, όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, είναι στο πλευρό του παίκτη. Έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση πριν τον τραυματισμό του και ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να τελειώσει η υπόθεση. Ο Αϊτόρ είναι ένα παιδί πραγματικά αξιοθαύμαστο για την πορεία του. Έφτασε στα όρια της κατάθλιψης, βρήκε τον προπονητή που τον πίστεψε, ήταν ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος και εκεί που λες όλα καλά, έρχεται αυτή η άτυχη στιγμή. Πιστεύω θα τελειώσει το θέμα του τις επόμενες εβδομάδες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε γιατί δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των «πράσινων» ο Σπόραρ χθες, με τον Γιοβάνοβιτς να επιλέγει τον Ιωαννίδη.

Ο Νικολογιάννης στάθηκε και στις κόκκινες κάρτες, τόσο σε εκείνη που δεν δόθηκε στον Ετέμπο, όσο και σε εκείνη που δόθηκε αλλά μόνο χάρη στο VAR στον Πάλμα, τονίζοντας πως θα ήταν… άλλο ματς αν είχε μετρήσει και το γκολ του Παναθηναϊκού.

Ενώ επισήμανε ότι το «τριφύλλι» παίζει συνέχεια με απουσίες από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά έχει μάθει να κερδίζει φτάνοντας αισίως στο 9Χ9.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x