Stoiximan Super League

Τέλος η σεζόν για Αϊτόρ: Ολική ρήξη χιαστού!

Δυστυχώς ο Αϊτόρ δεν απέφυγε τα χειρότερα. Ολική ρήξη χιαστού έδειξε η μαγνητική στον Ισπανό άσο του Παναθηναϊκού, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς τον πολυτιμότερο παίκτη του, αλλά και όλου του πρωταθλήματος, θα αναγκαστεί να πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του Αϊτόρ επιβεβαιώθηκαν, καθώς η μαγνητική που έβγαλε χθες για τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό ματς με τον Άρη (1-0) έδειξαν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Τις προσεχείς μέρες ο Ισπανός αριστερός μεσοεπιθετικός θα οδηγηθεί στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός για έξι μήνες. Ο τραυματισμός του είναι λίγο λιγότερο σοβαρός από εκείνον που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα ο Τρουιγέ, καθώς στην περίπτωση του Γάλλου άσου είχε πειραχθεί και ο μηνίσκος.

O 26χρονος άσος είχε κάνει καταπληκτική εκκίνηση στη σεζόν με το «τριφύλλι» μετρώντας 8 γκολ και 2 ασίστ σε 9 εμφανίσεις στην Super League.

Η ατυχία του δεν πρόκειται να αλλάξει τη σκέψη της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όλοι στον Παναθηναϊκό βρίσκονται στο πλευρό του Αϊτόρ. Οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο θα συνεχιστούν κανονικά, αλλά οι «πράσινοι» αναμένεται πλέον να κινηθούν για την απόκτηση παίκτη για τη θέση αυτή εν όψει Ιανουαρίου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x