Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εβδομάδα Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό, εύκολα ή δύσκολα θα μείνει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ότι Χουάνκαρ και Παναθηναϊκός θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, ενώ άφησε ανοιχτό το μέλλον του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Την εκτίμηση πως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Χουάνκαρ θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέσα στην εβδομάδα, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι… εβδομάδα Χουάνκαρ. Μέχρι το τέλος της θα ξέρουμε τι γίνεται, θα γίνουν επαφές με την πλευρά του παίκτη. Η εκτίμηση που κάνω είναι ότι εύκολα ή δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος και πρέπει να μείνει. Σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζουμε. Έχουν γίνει κάποιες αρχικές συζητήσεις, τώρα θα γίνουν και οι τελικές. Θα του προταθεί διετές συμβόλαιο», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Βιγιαφάνιες αντιθέτως, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι ανοιχτό το αν θα μείνει στο «τριφύλλι» αφού το συμβόλαιό του είναι μεγάλο αλλά από την άλλη δεν θα είναι καλό η ομάδα να χάσει δύο βασικούς χαφ και να πρέπει να τους αντικαταστήσει.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι το αρχικό πλάνο στον Παναθηναϊκό έλεγε για ραντεβού στις 14 Ιουνίου στο Κορωπί, αλλά θα πάει μια εβδομάδα αργότερα οπότε οι παίκτες θα έχουν σχεδόν ένα μήνα γεμάτο διακοπές που είναι πολύ σημαντικό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x