Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κλειδώνει την άμυνά του με παραμονή Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί η παραμονή Χουάνκαρ εξυπηρετεί άμεσα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Πλην της ποιότητας, ενδεχόμενη παραμονή του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό θα συμβάλει και στην ομοιογένεια που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Εάν μείνει ο Χουάνκαρ, που εκτιμώ ότι θα μείνει, ο Παναθηναϊκός κλείνει την βασική του άμυνα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Μπρινιόλι στο τέρμα, ενώ υπάρχει και ο Ρούμπεν. Το λέω αυτό με γνώμονα το ματς στην Ευρώπη που θέλει ο Γιοβάνοβιτς να πάει με έναν κορμό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γκατσίνοβιτς θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι» αλλά δεν εξαρτάται από τον ίδιο, ενώ εξήγησε και την αγωνιστική διαφορά του με τον Βιγιαφάνιες.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα πάρει έναν χαφ, μπορεί και δύο, λόγω του τρόπου παιχνιδιού του Γιοβάνοβιτς αλλά και των επικείμενων αποχωρήσεων.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x