Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έβγαλε αντίδραση ο Παναθηναϊκός παρότι αδικήθηκε ξανά»

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη και καυτηρίασε τη διαιτησία του Ούγγρου Μπόγκναρ αλλά και τη στάση του VAR.

«Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά την αυτοκτονική γκέλα με τον Βόλο και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την είσοδο του Σπόραρ και του Μαντσίνι, μπήκε με μεγάλο θάρρος. Φαινόταν ότι το γκολ θα ερχόταν και έγινε με την εξιλέωση του Σπόραρ μετά το χαμένο πέναλτι την Κυριακή. Στη συνέχεια κυριάρχησε και το μόνο κακό ήταν ότι δεν τελείωσε νωρίτερα το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά δεν κινδύνεψε κιόλας», τόνισε.

«Είναι δεύτερη φορά στα playoffs που ο Παναθηναϊκός αδικείται κατάφορα. Κανείς δεν καταλαβαίνει πώς το εγκληματικό μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο δεν τιμωρείται με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή ή το VAR. Επίσης ο Καμαρά γλίτωσε δύο φορές τη δεύτερη κίτρινη και τελικά την πήρε στις καθυστερήσεις. Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Μπόγκναρ, όπως και κόντρα στον Νταμπάνοβιτς με την ΑΕΚ, έκανε αυτό που έπρεπε. Πλέον πάει με άλλη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x