Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έδειξε πόσο αδίκησε τον εαυτό του με Κηφισιά και Λαμία ο Παναθηναϊκός»

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη.

Πολύ καλή και ισορροπημένη χαρακτήρισε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Άρη (2-0) ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός μπήκε όπως πρέπει να μπαίνει σε όλα τα ματς. Είναι οδηγός το σημερινό ματς. Άνοιξε το σκορ νωρίς και δημιούργησε κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίωρο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν καθάρισε το ματς και θα μπορούσε να ισοφαριστεί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Άρης δεν έκανε κάποια άλλα πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός έψαξε με ηρεμία το δεύτερο γκολ, το βρήκε με το πέναλτι του Ιωαννίδη και έφτασε στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που θα συναντήσει άλλες τρεις φορές μπροστά του. Το σημερινό ματς μας δείχνει πόσο αδίκησε τον εαυτό του στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με την Κηφισιά και τη Λαμία», ανέφερε.

«Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ καλός, ο Μπακασέτας ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός επίσης. Το δίδυμο Ούγκο-Ακαϊντίν στο κέντρο της άμυνας, πάντως, δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη, δεν έχουν βρει ακόμη χημεία. Χωρίς τον Αράο δεν μπορείς να κάνει build up. Ο Τερίμ έπρεπε όμως να κάνει διαχείριση», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x