Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σε επαφή με 2-3 στόπερ ο Παναθηναϊκός - Αναβάθμιση σε αριστερό μπακ και 10άρι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα για την απόκτηση του «βασικού» κεντρικού αμυντικού που θέλει ο Παναθηναϊκός και μίλησε για το upgrade που έφεραν Τζούρισιτς-Μλαντένοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για την θέση του στόπερ και περιμένει τις εξελίξεις, όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα είναι ένα καλοκαίρι που θα έχει διάρκεια, όπως έχουν όλα τα καλοκαίρια που έχουν μέσα μεταγραφές, ξεκινούν νωρίς και τελειώνουν αργά. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και ότι είναι κοντά, θα το πούμε. Στην προκειμένη περίπτωση προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο στόπερ, υπάρχουν διάφορες επαφές με δύο-τρεις παίκτες και περιμένει απαντήσεις από αυτούς και τις ομάδες τους. Υπάρχουν συγκριμένες επιλογές με συγκεκριμένα στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός και διαθέτουν. Στην θέση του αριστερού μπακ σίγουρα έχει γίνει αναβάθμιση, στη θέση του 10αριού επίσης, αυτό που σίγουρα χρειάζεται, αριθμητικά 100% δεν το συζητάω αλλά και ποιοτικά είναι στόπερ. Έναν που θα μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού κι έναν ακόμα, ενώ η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει και στο 8 και στο 6, αλλά αυτό θα το δούμε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Στόχος είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα για να είναι διαθέσιμος στα ματς με τη Ντνίπρο», ήταν τα λόγια του.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Τζούρισιτς θα παίξει και στα δύο φιλικά των «πράσινων» με Πετρολούλ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, πιθανότατα ως δεξιός εσωτερικός μέσος στην τριάδα του κέντρου, όπου δοκιμάστηκε και στη σημερινή προπόνηση.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αυτό που θέλει να δει ο Γιοβάνοβιτς σε αυτά τα παιχνίδια είναι να περνούν κάποια πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Και στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Μλαντένοβιτς έως τώρα, που βάζει ανταγωνισμό στον Χουάνκαρ για τη θέση του βασικού στο «τριφύλλι».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x