Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το παράδοξο με τους φορ στον Παναθηναϊκό εσχάτως - Έκλεισε καλά τα εντός έδρας ματς»

Ο Tάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM το παράδοξο που αφορά στους δύο επιθετικούς του Παναθηναϊκού και έκανε τον απολογισμό των αγώνων του στη Λεωφόρο.

Ένα οξύμωρο σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση των Αντράζ Σπόραρ και Φώτη Ιωαννίδη στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Κάπως έτσι περίμενα να πάει το χθεσινό παιχνίδι. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι θα έτρωγε πολλά ο Παναιτωλικός, λόγω των αποτελεσμάτων του με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά εγώ δεν την συμμεριζόμουν. Με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν είχε τόσα δοκάρια. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού έχω δει το εξής παράδοξο: ο φορ που ξεκινάει δεν τα πάει καλά και ο φορ που έρχεται, προσφέρει. Είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση. Καλό είναι αυτό βέβαια, σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι το «τριφύλλι» τελειώνει με θετικό απολογισμό τα ματς της κανονικής περιόδου στη Λεωφόρο, με εξαίρεση την γκέλα με τον ΟΦΗ και την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην κατακραυγή των φίλων του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x