Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει κάνει... τυπική διαδικασία τα ματς στη Λεωφόρο - Οδηγός η νοοτροπία Κουρμπέλη»

Ο Tάσος Νικολογιάννης επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός «καθαρίζει» πλέον εύκολα τα παιχνίδια στην έδρα του και έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη με τον Παναιτωλικό.

Η επικράτηση -και- επί του Παναιτωλικού επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει, πλέον, με… συνοπτικές διαδικασίες τις νίκες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε χθες, το αυτονόητο. Πέτυχε μια νίκη επί του Παναιτωλικού, όχι κάτι τρομερό, το έκανε όμως με έναν τρόπο που έδειξε ότι, τουλάχιστον στη Λεωφόρο, τα έχει κάνει τα παιχνίδια διαδικαστικά. Απέδωσε για ένα μεγάλο διάστημα καλό ποδόσφαιρο, όχι όμως στην αρχή του αγώνα. Αυτό είναι το μόνο λάθος για μένα. Με κορυφαίο παίκτη τον Κουρμπέλη, ο οποίος γενικά σε ρόλο δεξιού εσωτερικού μέσου έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, ενώ είναι ένας παίκτης καθοριστικός που νιώθει από πρωταθλητισμό. Η κίνηση του στη φάση του 1-0 δείχνει για μένα την νοοτροπία που πρέπει να έχουν όλοι. Πρέπει να είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια. Φαίνεται ότι κλείνει το πρωτάθλημα με καλό τρόπο, απομένει να κάνει μια νίκη και στο Περιστέρι και να μπει στα πλέι οφ με φόρα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Παλάσιος δείχνει να είναι καλά, αφού στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού» έχει αποδειχθεί καθοριστικός, ενώ έκανε ειδική μνεία στην κλάση του Μαντσίνι και το «χτίσιμο» παιχνιδιού που πρόσφερε ο Μάγκνουσον.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης στάθηκε στην όχι τόσο καλή απόδοση του Σπόραρ χθες, εκφράζοντας ωστόσο την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει πράγματα από αυτόν στα πλέι οφ, αφού θέλει παιχνίδια για να «πάρει μπροστά».

Ενώ επισήμανε την ατάκα του Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ότι οι «πράσινοι» θα είναι ακόμα καλύτεροι τα επόμενα χρόνια, που… δείχνει πολλά για το μέλλον τους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x