Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εμφάνιση ελπίδας για Παναθηναϊκό - Όλο το βάρος στον τελικό με ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις ελπίδες που άφησε η εμφάνιση του Παναθηναϊκού και εξήγησε την σημασία του προσεχούς ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να παίξουν σαν… σκυλιά του πολέμου και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρουν προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πριν το παιχνίδι και με όλα αυτά που είχαν τύχει, στην πιο δύσκολη εβδομάδα του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, δεν θα περίμενε κανείς αυτό που έγινε. Το θέμα είναι πως εμφανίστηκε η ομάδα, όχι ο βαθμός. Μου άρεσε πολύ η συσπείρωση που είχαν οι παίκτες και το 3-4-3 που έπαιξε. Ήταν λες και το είχαν δουλέψει ένα μήνα, όχι δύο ημέρες. Πρέπει να διατηρηθούν αμφότερα. Η εικόνα ήταν καλή, είχε φάσεις και θα μπορούσε να το πάρει το παιχνίδι. Ο Άρης φάση κανονική μέσα στον αγώνα δεν είχε. Ξεκίνησε από τον Γκατσίνοβιτς η ίωση και έχουν κολλήσει οκτώ παίκτες. Όταν πας με τόσες απουσίες και παρουσιάζεις αυτή την εικόνα, είναι καλή και η ισοπαλία. Βάσει συνθηκών είναι ένα αποτέλεσμα που του δίνει ελπίδες και πάει να παίξει έναν τελικό με τον ΠΑΟΚ. Αν το κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα έχει πλεονέκτημα να περάσει είτε έναν είτε και τους δύο εκ των ΑΕΚ και Άρη. Ήταν μια εμφάνιση ελπίδας. Πρέπει να αφήσουν πίσω το χθεσινό και να ρίξουν μεγάλο βάρος στο επόμενο παιχνίδι, συνεχίζοντας να παίζουν σαν σκυλιά του πολέμου. Έτσι, δεν θα έχουν πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι ο Αλεξανδρόπουλος είχε πυρετό τις δύο τελευταίες ημέρες, αλλά ζήτησε να αγωνιστεί και ήταν από τους διακριθέντες για το «τριφύλλι» στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Βέλεθ, που έχει θέμα στον προσαγωγό, καθώς ο Ιωαννίδης θα είναι έτοιμος πιθανότατα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x