Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έπαιξε πολύ καλά ο Παναθηναϊκός, μάθημα ότι δεν καθάρισε ενόψει του Κυπέλλου»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην καλή απόδοση του Παναθηναϊκού, έπλεξε το εγκώμιο Ιωαννίδη-Γκατσίνοβιτς και έκανε λόγο για μάθημα ενόψει των ματς με την Λαμία στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Λαμία, παίζοντας καλά και «ξοδεύοντας» την ευκαιρία να νικήσει πιο εύκολα από ότι το έκανε, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με καλή εμφάνιση, μπορούσε να καθαρίσει νωρίτερα το ματς με την Λαμία. Δεν το καθάρισε κι αυτό είναι ένα θέμα, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Το καλό είναι ότι έπαιξε καλά. Είναι ένα μάθημα και για τα παιχνίδια στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τώρα πρέπει να κερδίσει τον Απόλλωνα και τον Παναιτωλικό, είναι εξίσου σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ο Αϊτόρ δεν έχει μυϊκό τραυματισμό, ο πόνος είναι από ένα χτύπημα αντιπάλου. Θα δούμε σήμερα αν προλάβει το ματς της Τετάρτης, αν όχι θα είναι έτοιμος το Σάββατο. Ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι διαθέσιμος. Πιστεύω θα μπει σιγά σιγά και ο Μαουρίσιο ενόψει Σαββάτου. Εχει λύσεις πλέον ο Παναθηναϊκός, δεν θα χρειαστεί να πιεστεί».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο «τρικ» του Γιοβάνοβιτς με την χρησιμοποίηση του Γκατσίνοβιτς στα δεξιά, του οποίου τα χαρακτηριστικά όπως τόνισε θα βοηθήσουν πολύ το «τριφύλλι» στη συνέχεια.

Ο Νικολογιάννης στάθηκε στην χρησιμοποίηση των Ιωαννίδη και Διούδη στην βασική 11άδα του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας παράλληλα πόσο δίκαιος προπονητής είναι ο Γιοβάνοβιτς και εξήγησε γιατί οι «πράσινοι» απέρριψαν την πρόταση από τις ΗΠΑ για παραχώρηση του πρώτου.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x