Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται με νίκη επί του Αρη - Γίνεται καλή δουλειά στην Ακαδημία»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι το ματς με τον Άρη σημαίνει και θα δείξει πολλά για τον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε σύγχρονη ομάδα την Κ19 και εκθείσε το επίπεδο της Ακαδημίας.

Παιχνίδι… αποδείξεων χαρακτήρισε, ουσιαστικά, το επικείμενο του Παναθηναϊκού με τον Άρη με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας στον «αέρα» bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών ο Παναθηναϊκός με τον Άρη. Αντιμετωπίζει μια πληγωμένη ομάδα με νέο προπονητή και αλλαγές, αλλά το ξέρουν αυτό. Θα πρέπει να αλλάξει τελείως την εικόνα του, αλλιώς δεν νομίζω να έχει τύχη. Πρέπει να γίνει μια ομάδα που θα είναι συμπαγής, επιβλητική, να μην δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλο και στις δικές της να κάνει ένα γκολ. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας δείξει πολλά. Αν περάσει με νίκη από τον Άρη ο Παναθηναϊκός σημαίνει ότι επανέρχεται, θα είναι η μεγάλη νίκη που ψάχνει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον χθεσινό αποκλεισμό της Κ19 του «τριφυλλιού» στο Youth Champions League, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι «η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού έπαιξε σύγχρονο ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευκαιρίες και «έπεισε» με την παρουσία της χθες, δείχνοντας πως γίνεται καλή δουλειά στην Ακαδημία. Ήταν εξαιρετικός ο Προδρομίτης, ο Κυριόπουλος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ο Συμεωνίδης επίσης είναι ένας παίκτης το όνομα του οποίου θα το συζυτήσουμε. Η Πόρτο είναι μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει την διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ μεγάλη παράδοση, την μεγαλύτερη στις Ακαδημίες. Κι ένα παιδί να βγαίνει κάθε χρόνο, επιτυχία θα είναι».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο χθεσινό ΔΣ της Λίγκας, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάγια θέση για χρόνια ολόκληρα ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στα γήπεδα, ενώ δεν έχει πάρει αντιθέτως έχει χάσει ματς στα χαρτιά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x