Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεδομένα στην 11άδα του Παναθηναϊκού ο Μαντσίνι – Δεν θα έχει πολλές αλλαγές»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα σχέδια του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Άρη, θεωρώντας σίγουρη την παρουσία του Μαντσίνι στην αρχική 11άδα.

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, που δεν θα έχει πολλές αλλαγές, στο ματς με τον Άρη μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αύριο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα για την 11άδα του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Μπορεί να κάνει κάποιες αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς αλλά όχι πολλές και θεωρώ δεδομένη την παρουσία του Μαντσίνι στο βασικό σχήμα, εναντίον της πρώην ομάδας του. Το θέμα είναι αν θα τον βάλει αριστερά και δεξιά τον Παλάσιος, ή εκείνον δεξιά και έναν εκ των Μπερνάρ-Κλεϊνχέισλερ αριστερά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τον Κλεϊνχέισλερ, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε: «Ο Ούγγρος είναι πίσω σε φυσική κατάσταση ενώ έπαθε και ίωση όταν ήρθε και δεν είναι για 90’. Πάντως τον πιστεύει πολύ ο Γιοβάνοβιτς και μπορεί να τον δούμε και 8άρι στην διάρκεια της σεζόν. Δεν μπορεί να πάει σε πολλά πειράματα αλλά μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα του βρει έναν ρόλο. Προορίζεται για βασικός».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x