Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι διεθνείς για να έχει επιλογές ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στο bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία που θα έχει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πάει ο Παναθηναϊκός στα ματς μέχρι τη διακοπή του Πάσχα πλήρης και κατέγραψε την παρουσία των διεθνών.

Την σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό και κατ’ επέκταση τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πάει πλήρης στα τρία παιχνίδια έως την διακοπή για το Πάσχα χωρίς απουσίες, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η αίσθησή μου είναι ότι ο Σπόραρ είναι καλά, αλλά θα πρέπει να γυρίσει και να δούμε αν θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις στον Παναθηναϊκό, για να παίξει την Κυριακή με τον Βόλο. Ο Ιωαννίδης λογικά θα είμαι έτοιμος και αυτός, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Άρα την Τρίτη είναι σημαντική η προπόνηση, γιατί θα δούμε εκεί τι θα γίνει με τους δύο. Έκανε δύο πάρα πολύ καλά παιχνίδια ο Τσέριν με την Σλοβενία, αντίθετα ο Βέρμπιτς παρότι πήρε δύο ματς ως βασικός, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Ο Μάγκνουσον παρασύρθηκε από την κακή εικόνα της Ισλανδίας στο πρώτο ματς, ενώ στο δεύτερο με το Λιχτενστάιν δεν μπορεί να κριθεί. Στόχος είναι να γυρίσουν όλοι οι διεθνείς υγιείς, να τους έχει στη διάθεσή του ο Γιοβάνοβιτς και να μπορέσουν στα τρία παιχνίδια που μένουν έως το Πάσχα να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι, για να επιλέξει ποιους θα βάλει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Κουρμπέλης είναι καλύτερα αλλά δεν το βλέπει να παίζει στο επερχόμενο ματς των «πράσινων» με τον Βόλο.

Αναφορικά με την επικείμενη σημερινή συνάντηση των ομάδων με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι θέση του Παναθηναϊκού είναι να μπουν κορυφαίοι ξένοι διαιτητές και όχι φαινόμενα Νταμπάνοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x