Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τριάδα Μπερνάρ, Ρούμπεν και Τσέριν στα χαφ ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς με τον Βόλο και την συνάντηση των ομάδων με τον Στιβ Μπένετ που είναι σε εξέλιξη.

Στα αγωνιστικά πλάνα του Παναθηναϊκού και το παιχνίδι με τον Βόλο, στη Λεωφόρο, την προσεχή Κυριακή, με… ολίγη από διεθνείς, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η προετοιμασία στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Βόλο αρχίζει από αύριο. Από τους διεθνείς, ο Τσέριν δείχνει να είναι και πάλι καλά, ήταν ο κορυφαίος από όσους έπαιξαν. Για να ήταν στον πάγκο ο Σπόραρ στο δεύτερο παιχνίδι της Σλοβενίας, σημαίνει ότι είναι καλά. Ο Ιωαννίδης έπαιξε με ένεση στο ματς με την ΑΕΚ, ίσως αυτό το γεγονός να επιδείνωσε την κατάσταση του ποδιού του. Να δούμε πως θα γυρίσουν αύριο. Ο Κουρμπέλης πιστεύω ότι θα μείνει έξω για να είναι έτοιμος με Άρη και Ολυμπιακό. Με τον Βόλο ο Μπερνάρ θα παίξει κανονικά, δημιουργώντας με τους Ρούμπεν και Τσέριν μια τριάδα στα χαφ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην εν εξελίξει συνάντηση των ομάδων με τον Στιβ Μπένετ, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί, όσο το δυνατόν, πως στα εναπομείναντα παιχνίδια θα έρθουν καλοί ξένοι διαιτητές και όχι… τυχάρπαστοι, όπως συνέβη στην πρεμιέρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x