Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να αντιδράσει και να πάρει αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η συγκυρία είναι κακή για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει τη δυνατότητα να «ρεφάρει» με την ΑΕΚ, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα… καλύτερά του, αλλά έχει την ευκαιρία απέναντι στην ΑΕΚ να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τα αλλάξει όλα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έρχεται σε μια άσχημη εποχή από πλευράς απόδοσης για τον Παναθηναϊκό. Στη βαθμολογία είμαστε πάνω κάτω εκεί που ήμασταν και πριν την διακοπή, η ΑΕΚ έχει μειώσει έναν βαθμό. Ωστόσο, κυρίως με τον ΟΦΗ η ομάδα έβγαλε εκνευρισμό και στη Λιβαδειά έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία στον Παναθηναϊκό, να αντιδράσει, να πάρει το αποτέλεσμα και αν είναι νίκη να σβήσει τις γκέλες, ενώ αν είναι ισοπαλία να ρεφάρει μερικώς. Αν χάσει θα έχει ένα μαξιλαράκι τεσσάρων πόντων, αλλά θα έχει και γκρίνια. Το ξέρουν αυτό και ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του, έχει σημάνει συναγερμός στην ομάδα. Ίσως το +7 να επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να παίξει λίγο διαφορετικά, πιο απελευθερωμένα από πλευράς πίεσης», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να πάρει δύο παίκτες που θα τους έχει και μετά το καλοκαίρι, για αυτό και το «τριφύλλι» πάει για μεταγραφές κι όχι δανεισμούς, προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους και τα επόμενα χρόνια.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνεται κουβέντα για 7 και 8 εκατομμύρια για τον Αντούνα και ήδη ο Παναθηναϊκός κινείται για άλλες περιπτώσεις, ως προς την απόκτηση εξτρέμ.

Και έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Ιωαννίδη την φετινή σεζόν, καταγράφοντας τους βαθμούς που έχει προσφέρει στους «πράσινους» και την εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς στο πρόσωπό του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x