Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει χτίσει ομάδα για πρωταθλητισμό φέτος ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ και στάθηκε στη βοήθεια που φαίνεται ότι θα προσφέρει πλέον ο Μπερνάρ!

Έτοιμος να κάνει πρωταθλητισμό φέτος, με την εικόνα που έδειξε απέναντι στην ΑΕΚ και τη νίκη που πήρε, είναι ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς με την ΑΕΚ, γυρίζοντας το 0-1 σε 2-1. Η αντίδραση του δείχνει πως φέτος έχει χτίσει μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Έπαιξε με λύσσα, έπαιξε με πλάνο. Είναι σημαντικό ότι είναι πρώτος, αν και ακόμα είμαστε στην τέταρτη αγωνιστική», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο Μπερνάρ φάνηκε να είναι καλά χθες, ενώ οι επαφές του με την μπάλα δείχνουν πόσο θα βοηθήσει το «τριφύλλι» από εδώ και πέρα και όχι μόνο δημιουργικά.

Ενώ ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί με έναν τουλάχιστον παίκτη στα χαφ, για να καλύψει το 8-10.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x