Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πανάξια νίκη του Παναθηναϊκού, δείχνει τη νοοτροπία του Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον τρόπο που κέρδισε ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ και την ψυχή που έβγαλε, ούσα έργο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την αποτίμηση της χθεσινής επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, πιστώνοντάς την κυρίως στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«O Παναθηναϊκός πήρε μια πανάξια νίκη χθες, το μόνο μείον είναι ότι δεν αξιοποίησε τις φάσεις που έκανε, το θετικό είναι ότι έβγαλε ψυχή. Ο Παναθηναϊκός άλλων ετών δεν θα γύριζε το ματς, ο Γιοβάνοβιτς αποδεικνύει και γιατί έχει τα αποδυτήρια όπως τα έχει. Δεν πείραξε το κέντρο άμυνας, αφήνοντας τους Σάρλια-Πούγγουρα και δικαιώθηκε. Είναι πρώτος στη βαθμολογία αλλά δεν λέει τίποτα αυτό είμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική. Αυτό που χρειάζεται είναι διάρκεια. Με τον τρόπο που ήρθε, δείχνει και τη νοοτροπία που έχει επιβάλλει ο Γιοβάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε τον Αϊτόρ κορυφαίο του «τριφυλλιού», στάθηκε στο καταπληκτικό παιχνίδι του Κώτσιρα και την πολύ καλή εμφάνιση των Τσέριν-Σπόραρ.

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι υπάρχει μια κινητικότητα από πλευράς Παναθηναϊκού για να έρθει τουλάχιστον ένα χαφ που θα βοηθήσει στην θέση «8».

Ενώ επισήμανε πως πολύ δύσκολα οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, εξηγώντας και τους λόγους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x