Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Είπε το σωστό ο Γιοβάνοβιτς, έχουν ανέβει οι απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM ειλικρινή την δήλωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους στόχους του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στις ενδεχόμενες προσθαφαιρέσεις του ρόστερ.

Σωστή χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης την τοποθέτηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για κατάκτηση του Κυπέλλου και μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στο πρωτάθλημα από πλευράς Παναθηναϊκού.

«Μίλησε με ειλικρίνεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πριν το ματς με τον Ιωνικό. Είπε ότι πέραν της κατάκτησης του Κυπέλλου, όπου είμαστε οι κάτοχοι και πρέπει να το υπερασπιστούμε, φέτος θέλουμε να πάρουμε και την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που κάναμε τόσες μεταγραφές, δεν θα είναι επιτυχία να τερματίσουμε πάλι τέταρτοι, όπως έγινε πέρυσι. Είπε το σωστό, έχουν ανέβει οι απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα αποκτηθεί δεδομένα ένας ακόμα χαφ, ενώ Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος και Κουρμπέλης είναι τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να φύγουν από τους «πράσινους» και ακολούθως να αντικατασταθούν.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε την μεταγραφή του Μπερνάρντ ως την μεγαλύτερη που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός την τελευταία 12ετία, καταγράφοντας και την διάθεση της διοίκησης να ξοδέψει χρήματα για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

Ενώ αναφέρθηκε και στην χθεσινή εμφάνιση του «τριφυλλιού» στην επικράτηση επί του Ιωνικού, εξηγώντας πως ήρθε αυτή.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x