Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στον πρωταθλητισμό μετράει το αποτέλεσμα, θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό ο Τσέριν»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να νικάει ακόμα κι όταν δεν είναι καλός, ενώ μνημόνευσε τον Άνταμ Τσέριν και αναφέρθηκε στην... επόμενη μεταγραφή.

Στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών παρά την όχι καλή του εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτό πρέπει να γίνει… κεκτημένο του Παναθηναϊκού, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη και με καλή απόδοση στο ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό. Είναι σημαντική ότι ήρθε η νίκη, έστω και αν δεν είχε καλή απόδοση, με τη Σλάβια για παράδειγμα ήταν καλύτερος. Έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς αλλά όχι όσους έπρεπε, ενώ είχε κι έναν αντίπαλο που έπαιζε αμυντικά και είχε καλούς χειριστές της μπάλας. Για τον Σιδηρόπουλο, έχουν στερέψει τα λόγια πλέον. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίρνει τέτοιες νίκες όλη την χρονιά, όχι μόνο στη Λεωφόρο. Να παίρνει παιχνίδια και χωρίς να είναι καλός. Για να κάνεις πρωταθλητισμό μετράει το αποτέλεσμα. Ακολουθεί το ματς με τον ΟΦΗ, που πάντα τον δυσκολεύει αλλά πρέπει να το κερδίσει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έπλεξε το εγκώμιο του Τσέριν, αναδεικνύοντας τον ως κορυφαίο του «τριφυλλιού» χθες και σημειώνοντας: «Ο Τσέριν ήρθε το καλοκαίρι σαν εναλλακτική λύση αλλά είναι ένας παίκτης που ξέρει πότε να δώσει την μπάλα και σωστά, έχει πάρα πολλά τρεξίματα. Ήρθε στα ψιλά αλλά μπορεί να αποδειχθεί μια μεταγραφή που θα τον βοηθήσει πολύ τα επόμενα χρόνια».

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας όλο το στόρι αλλά και τις ιδιαίτερα υψηλές απολαβές του Βραζιλιάνου άσου.

Ενώ τόνισε πως υπάρχουν μια-δύο περιπτώσεις που κοιτάζουν οι «πράσινοι» για τον άξονα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει κι άλλος ποδοσφαιριστής.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x