Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φουλ τακτική από Γιοβάνοβιτς, θα δούμε κάτι διαφορετικό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέθεσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι… αλλιώς με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε που θα κριθεί το ματς.

Αλλαγμένο και καλύτερο περιμένει τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δύο μέρες κάνει φουλ τακτική ενόψει ΠΑΟΚ ο Γιοβάνοβιτς, έχω την αίσθηση ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό. Ίσως στον τρόπο ανάπτυξης, είτε παίξει με δύο είτε με τρεις στα χαφ. Πρέπει να βρει και μια εναλλακτική, γιατί τον έχουν μάθει. Είναι δεδομένο ότι σε σχέση με τον ΟΦΗ, θα βρει πιο πολλούς χώρους. Το θέμα είναι πόσο θα τους εκμεταλλευτεί. Το άλλο ζήτημα είναι η πολύ μεγάλη δυσκολία που θα έχει στο να μην δεχτεί γκολ. Είναι μεν καλό ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελετυταία ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει άλλη ποιότητα. Θεωρώ πάντως ότι θα είναι καλύτερος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην απίστευτη παράδοση του «τριφυλλιού» στην Λεωφόρο με αντίπαλο τον «δικέφαλο του Βορρά» καθώς στα τελευταία 16 παιχνίδια εκεί έχει πάρει τα 11, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες!

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αν κερδίσει ο Παναθηναϊκος τον ΠΑΟΚ, «σβήνει» κατά κάποιον τρόπο την «γκέλα» με τον ΟΦΗ, ενώ χαρακτήρισε καταστροφική την ήττα και όχι καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία, ανάλογα βέβαια και με την εμφάνιση που θα υπάρξει…

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x