Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Λίγες αλλαγές με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, πάει για sold out»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις προθέσεις του Γιοβάνοβιτς για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την Λεωφόρο που αναμένεται να γεμίσει!

Με μια ή δύο αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο παιχνίδι του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Θα δούμε αν θα ξεκινήσει τον Μακέντα ή όχι ο Γιοβάνοβιτς. Θα είναι διαθέσιμος ο Ιταλός, ενώ μαθαίνω ότι είναι ευδιάθετος στις προπονήσεις. Είναι παίκτης που δεν θα γκρινιάξει. Νομίζω ότι δεν θα δούμε πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ. Αν εξαιρέσουμε τις δύο-τρεις πρώτες αγωνιστικές, που ψαχνόταν, βλέπουμε ότι έχει καταλήξει. Μια θα είναι του Μακέντα, αν γίνει, τώρα αν προκύξει τώρα κάτι απρόοπτο μέσα στην εβδομάδα το βλέπουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, όπως όλα δείχνουν, θα πάμε για το πρώτο sold out, την Κυριακή, αφού η πώληση των εισιτήριων πηγαίνει καλά και ο κόσμος του «τριφυλλιού» προοδευτικά αυξάνεται στα ματς της Λεωφόρου!

Ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί αλλαγμένος σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, αφού θέλει μόνο τη νίκη ενώ και ο ΠΑΟΚ θα παίξει διαφορετικά, έχοντας και ένα ματς στην «πλάτη» του μεσοβδόμαδα…

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x