Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Γελοία και όχι τυχαία η τιμωρία για Χουάνκαρ - Sold out με Ολυμπιακό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε γελοία και στοχευμένη την τιμωρία του Χουάνκαρ και ζήτησε ψυχραιμία από τον κόσμο που θα γεμίσει τη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Την οργή που επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την τιμωρία τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Χουάνκαρ μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι γελοία η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ δεν είναι τυχαίο. Υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται. Ο Άρης και ο κ. Καρυπίδης πριν λίγες εβδομάδες είχαν βγάλει ανακοίνωση πως ο Κλάτενμπεργκ βοηθά τον Παναθηναϊκό να βγει στην Ευρώπη. Από τότε έχουμε την άδικη αποβολή του Χουάνκαρ και σήμερα την ακατανόητη απόφαση για τρεις αγωνιστικές. Την ίδια ώρα ο Ματίγια που έπιασε τα γεννητικά του όργανα στο ματς με τον Παναιτωλικό είχε αθωωθεί μετά την έφεση του Άρη. Θα γίνει έφεση μέσα στην εβδομάδα και δε νομίζω να μείνει αυτή η ποινή, γιατί θα μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο την Κυριακή και να μην παρασυρθούν από καμία πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός ενοχλεί πάρα πολύ και δεν πρέπει να δοθεί καμία αφορμή για τιμωρία της Λεωφόρου και της ομάδας. Πάμε ολοταχώς για sold out, πιθανολογώ πως θα αύριο θα ανακοινωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x