Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Για να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός πρέπει να σκοράρει»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης για τα πλάνα του Γιουβάνοβιτς στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στις πολλές και σημαντικές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» στάθηκε στους τραυματίες Κώτσιρα, Βέλεθ, Σέκενφελντ, αλλά και στον κίπερ Διούδη, τονίζοντας πως οι τέσσερις από τους πέντε εν δυνάμει βασικούς της άμυνας απουσιάζουν.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χτίζεται τώρα, ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Είναι μεγάλες οι απουσίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στα ματς της Λεωφόρου μπαίνει με ορμή και τα καθαρίζει. Στα εκτός έδρας ενώ έχει τη διάθεση να παίξει, δέχεται γρήγορα γκολ. Αυτό πρέπει σήμερα να αποφευχθεί γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να επιτεθεί, να κυκλοφορήσει μπάλα και να μην κλειστεί καθώς αυτό θα είναι καταστροφικό.

«Το ιδανικό να είναι να κυκλοφορήσει την μπάλα και να κάνει φάσεις. Το θεωρώ απίθανο να κρατήσει το μηδέν πίσω, δεν το κατάφερε στα άλλα παιχνίδια πλην αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θα επιλέξει ένα ελεγχόμενο πρέσινγκ. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κλειστεί πίσω».

Όσον αφορά την ενδεκάδα ανέφερε πως ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Σάντσες Χουνάνκαρ, Πούγγουρας και Σάρλια στην άμυνα. Στις θέσεις των χαφ θα είναι ο Αλεξανδρόπουλος με τον Ρούμπεν. Στις πτέρυγες Χατζηγιοβάννης και Βιτάλ, με τον Καρλίτο στην επίθεση. Λούντκβιστ και Μαουρίσιο να διεκδικούν μία θέση πίσω από τον φορ. Αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα ο Μαουρίσιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x