Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, Ιωαννίδη, Βέλεθ και Κώτσιρα στο ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Μετά τους Βέλεθ, Ιωαννίδη και Διούδη, εκτός μάχης για το ντέρμπι της Κυριακής (3/10) με τον Ολυμπιακό έμεινε και ο Κώτσιρας, που ταλαιπωρείται από ίωση!

Χωρίς τέσσερις, τελικά, βασικούς ποδοσφαιριστές του θα παραταχθεί την Κυριακή (03/10, 20:30 Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, που πηγαίνει στο Φάληρο αποδεκατισμένος!

Eκτός του Βέλεθ, που είχε χτυπήσει στο ματς με τον Βόλο και τους Διούδη, Ιωαννίδη, που έχουν ίωση και ο Κώτσιρας ταλαιπωρείται από ίωση, που τον άφησε εκτός μάχης!

Όπως έγινε γνωστό από την «πράσινη» ΠΑΕ, ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (3/10, 20:30).

Το πρόγραμμα περιελάβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σιδεράς, Μπεκ, θεραπεία οι Βέλεθ, Αγιούμπ, ενώ απόντες λόγω ίωσης ήταν οι Διούδης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.


Ερωτηματικά για την 11άδα


Σε ό,τι έχει να κάνει με την πιθανή 11άδα του «τριφυλλιού», ουσιαστικά «παίζεται» η θέση του Ιωαννίδη.

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, «ενδέχεται να παίξει ο Μαουρίσιο πίσω από τον Καρλίτος ή ο Παλάσιος στο ένα άκρο και να έρθει ο Βιτάλ πίσω από τον Ισπανό ή ακόμη και να ξεκινήσει ο Βιγιαφάνες, αλλά μπορεί να δούμε και τον Μακέντα βασικό και τον Καρλίτος πίσω του».

Στην «πράσινη» άμυνα αναμένεται να βρεθούν οι Χουάνκαρ, Σάρλια, Πούγγουρας και Σάντσες, ενώ κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Μπρινιόλι, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει την Κυριακή ο Γιοβάνοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω και των πολλών απουσιών, στην αποστολή επέστρεψαν οι Μπουζούκης και Ενγκμπακοτό.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στους 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x