Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Γι’ αυτό ξέσπασε ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πανηγύρισε τόσο έντονα τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Ο τρόπος που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έγινε ένα με τον κόσμο και πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ ήταν μια εικόνα που προκάλεσε έκπληξη. Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Σέρβος τεχνικός αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

«Το ξέσπασμα του Γιοβάνοβιτς έγινε για δύο λόγους. Πρώτον για τον κόσμο, ήταν σαν να λέει ‘επιτέλους, τους δώσαμε μια χαρά’. Και δεύτερον για τους παίκτες του, γιατί θεωρεί πως αξίζουν κάτι παραπάνω στη βαθμολογία», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «Είναι πολύ θετικό ότι μετά το ματς στα αποδυτήρια δεν υπήρχαν πανηγυρισμοί και όλοι περάσανε ήδη στην επόμενη μέρα. Αυτό έχει να κάνει με τη νοοτροπία που θέλει να περάσει ο Γιοβάνοβιτς στην ομάδα».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Λούκας Βιγιαφάνιες είπε: «Χάνει σίγουρα το ματς με τον ΠΑΣ, αλλά θα δώσει τη μάχη του για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είναι μια πολύ σημαντική απουσία, γιατί πέρα από τη δημιουργία προσφέρει και ανασταλτικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x