Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σημαντικό να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός - Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η Ευρώπη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι αν ο Παναθηναϊκός σκοράρει πρώτος επί του ΠΑΣ θα μπορέσει να το διαχειριστεί, αλλά θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα Γιάννενα.

Το γκολ που θα τον βάλει μπροστά στο σκορ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου στη συνέχεια να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα θα ψάξει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η τέταρτη θέση και η έξοδος στην Ευρώπη μπορεί να κριθεί από τις λεπτομέρειες και ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι τελείως διαφορετικό ματς από αυτό με τον ΠΑΟΚ, δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα έχει την κατοχή και θα πρέπει να διασπάσει μια κλειστή άμυνα. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που σου βγάζει την ψυχή. Όλη την χρονιά είχε πρόβλημα σε αυτό. Θα προσπαθήσει να βρει την ευκαιρία του και να σκοράρει. Εάν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, μετά θα μπορέσει να το διαχειριστεί, πιστεύω. Η απουσία του Βιγιαφάνιες είναι μεγάλη γιατί δεν μπορεί άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού να προσφέρει αντίστοιχα πράγματα μεσοεπιθετικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν κάνει πρόοδο στο ποδόσφαιρο που παίζουν αλλά χρειάζεται να βγάζουν περισσότερη σκληράδα για να μπορέσουν να κάνουν τελικά και πρωταθλητισμό.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Ιβάν Γιιοβάνοβιτς τονίζοντας πως υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, αλλά έχει συμφωνηθεί να μην μιλήσουν ακόμα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x