Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Γρήγορο γκολ και διαχείριση για να νικήσει ο Παναθηναϊκός - Έτοιμος για μάχη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έχει «δουλέψει» πολύ το ματς με τον Ιωνικό, ενώ αναφέρθηκε στην 11άδα που έχει ένα ερωτηματικό μόνο αλλά και τις μεταγραφές.

Απόλυτα… υποψιασμένος πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρ και Σπόραρ είναι σίγουροι για την 11άδα. Ο Σένκεφελντ έχει ελπίδες να παίξει. Έχει προετοιμαστεί ο Παναθηναϊκός για να δώσει μια μεγάλη μάχη, δεν τους απασχολεί ότι δέχτηκε ο Ιωνικός επτά γκολ στο πρόσφατο φιλικό. Ίσα ίσα αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση. Τον έχει δυσκολέψει στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Στον Παναθηναϊκό έχουν δουλέψει πάνω στο να βάλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα γκολ, ούτως ώστε να τον βοηθήσει να κάνει διαχείριση στη συνέχεια. Θέλει να ξεκινήσει καλά έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα και να έχει αξιοποιήσει τον πολύ καλό του πρώτο γύρο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως το λένε πλέον και οι Πολωνοί από χθες ότι ο Τιμοτέους Πούχατς θα έρθει ως δανεικός στο «τριφύλλι», αλλά ακόμα δεν έχει ανάψει το… πράσινο φως από την Ουνιόν Βερολίνου αφού δεν έχει βρει αντικαταστάτη.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τουλάχιστον έναν εξτρέμ, έναν χαφ κι έναν μπακ, ενώ κατά την άποψή του ίσως έπρεπε να πάρει κι έναν ακόμα ακραίο επιθετικό.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x