Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η δήλωση Αλμέιδα τα λέει όλα για τον Παναθηναϊκό - Ο Γενάρης θα δείξει πολλά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα δίκαια πρώτος, μνημονεύοντας τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ αναφέρθηκε και στο «βαρύ» πρόγραμμα μετά την επιστροφή.

Στον Ματίας Αλμέιδα παρέπεμψε όλους όσοι λένε… διάφορα σχετικά με την πρωτιά του Παναθηναϊκού με το τέλος του πρώτου γύρου, μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μετά από ένα πρώτο γύρο που είναι ο καλύτερος μετά από πάρα πολλά χρόνια και θα τον θυμόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι σε άδεια πλέον. Τα όσα ακούγονται γύρω γύρω δεν ακούγονται από σοβαρούς ανθρώπους. Μου έκανε θετική εντύπωση η δήλωση του Αλμέιδα, ενός προπονητή ομάδας που επίσης κάνει εξαιρετική πορεία, ο οποίος είπε ότι καλύτερη ομάδα είναι η πρώτη στη βαθμολογία. Όταν το λέει αυτό, όλα τα άλλα πάνε περίπατο», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε: «Θα είναι ένας πολύ ζεστός Γενάρης, θα δώσει οκτώ παιχνίδια. Εφόσον περάσει τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ την Καλαμάτα, θα έχει τρία ματς μαζί του. Έχει και την ΑΕΚ εκτός έδρας. Θα είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και ένα πρόγραμμα που θα δείξει πολλά».

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς θέλει να βελτιώσει την δημιουργία του Παναθηναϊκού και από τα άκρα και από το άξονα, κοιτάζει ήδη παίκτες χωρίς να έχει βρει κάποιον, αφού… παραπροσέχει τις μεταγραφές που κάνει.

Ενώ αναφερόμενος στις μεταγραφές που έκαναν το καλοκαίρι οι «πράσινοι», επισήμανε ότι όλες έχουν ήδη προσφέρει στην ομάδα πράγματα και είναι μεγάλο το ποσοστό επιτυχίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x