Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στις προτεραιότητες του «τριφυλλιού» κατά τη χειμερινή περίοδο:

«Στα μεταγραφικά, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα κινηθεί για εξτρέμ και χαφ. Είναι δεδομένη, επίσης, η επιθυμία της διοίκησης να δοθούν χρήματα για παίκτες που θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. Ο εξτρέμ πιθανότατα θα είναι δεξιός, αλλά που να μπορεί να παίζει πιθανότατα και αριστερά. Το χαφ θα είναι για τις θέσεις 8-10, αλλά δεν αποκλείω και τρίτη μεταγραφή. Ο Γιοβάνοβιτς, όπως ξέρουμε, είναι ένας προπονητής που το ψάχνει πολύ για το καλό του Παναθηναϊκού. Και καλά κάνει για εμένα. Ο πρώτος που θέλει τους παίκτες είναι ο ίδιος. Αυτός ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Το καλοκαίρι υπήρξε καθυστέρηση, αλλά σχεδόν όλοι παίκτες κάτι έχουν προσφέρει μέχρι τώρα. Τον Ιανουάριο δεν είναι τόσο απλή η μεταγραφική περίοδος. Είναι μικρότερη η επιλογή και θα δούμε που θα καταλήξουν οι πράσινοι».

Επίσης, ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στη μίνι προετοιμασία κατά τη διάρκεια της διακοπής: «Περιμένουμε να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των φιλικών στην Κύπρο. Η ομάδα θα φύγει για την Πάφο στις 28 του μήνα μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Εκεί θα δώσει κάποια φιλικά, τα οποία θα μάθουμε. Όπως είπε ο Γιοβάνοβιτς στο διάστημα αυτό θα γίνει μια συντήρηση. Λογικό είναι γιατί στο διάστημα αυτό προετοιμασία όπως του καλοκαιριού δεν μπορεί να γίνει. Η ομάδα θα ανεβάζει ρυθμούς όσο πλησιάζουμε στα επίσημα παιχνίδια».

Ακούστε παρακάτω όλα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x