Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η εμφάνιση με τον Βόλο να είναι οδηγός για τη συνέχεια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου (2-0), αλλά και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο, που έπαιξε το «τριφύλλι», μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, για την 3η σερί επικράτηση των «πράσινων», ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Στο ματς με τη Λαμία ο Παναθηναϊκός νίκησε με το ίδιο σκορ, όπως με τον Βόλο, αλλά είχε προβλήματα. Στο ματς με τον Βόλο ήταν ο καλύτερος Παναθηναϊκός του β' γύρου και από τους καλύτερους τη χρονιά. Ήταν γεμάτος, έβγαινε είτε από δεξιά και αριστερά είτε από τον άξονα. Είναι σημαντικό που ήρθε τώρα αυτή η εμφάνιση, που πάμε στην τελική ευθεία. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν 4 και 5-0, αλλά η εμφάνιση είναι ένας οδηγός για τη συνέχεια. Αυτό θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Αυτά είναι παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα για το αν ο Παναθηναϊκός στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για τους Παλάσιος και Μαντσίνι: «Ο Παλάσιος ήταν ο καλύτερος της ομάδας. Φέτος έχει πέντε δοκάρια! Αυτά κάποια στιγμή γυρίζουν. Το σημαντικό είναι ότι βρήκε τον καλό του εαυτό. Επίσης, είναι σημαντικό ότι ο Μαντσίνι έχει δέσει με την ομάδα. Η παρουσία του βοήθησε πολύ και τον Χουάνκαρ να φανεί».

Για Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον: «Ο Κλεϊνχέισλερ είναι αμφίβολος, πιστεύω θα ξέρουμε την Πέμπτη. Και να μπει στην προπόνηση, το πολύ να είναι στην αποστολή. Ο Μάγκνουσον προπονείται κανονικά, θα είναι στη διάθεση του προπονητή, πιστεύω ότι θα είναι στην αποστολή».

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x