Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ημέρα δόξας και υπερηφάνειας - Μόνο ο Παναθηναϊκός πλησίασε ξανά το Γουέμπλεϊ»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην επέτειο του έπους του Γουέμπλεϊ: «Συμπληρώνονται σήμερα 52 χρόνια από την ημέρα του τελικού στο Γουέμπλεϊ το 1971. Από τη μεγάλη μέρα υπερηφάνειας. Πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο ο παναθηναϊκός και το πλησίασε με τις προκρίσεις στα ημιτελικά. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν το πλησίασε, μόνο ο Παναθηναϊκός. Ήταν μοναδικές στιγμές, όπως και αυτές που έκανε αργότερα η ομάδα. Δεν μπορεί άλλη ελληνική ομάδα να το πετύχει αυτό, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ημέρα δόξας και υπερηφάνειας για τους φίλους του Παναθηναϊκού».

Για την αποχώρηση Σάρλια: «Γίνονταν διαπραγματεύσεις, ο παίκτης απαιτούσε διπλασιασμό αποδοχών. Τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός ούτως η άλλως θα πάρει στόπερ που θα είναι εν δυνάμει βασικός. Αν έμενε ο Σάρλια, θα υπολογιζόταν ως τέταρτος. Φέτος ήταν τίμιος, αλλά για το 4ο στόπερ δε δίνεις τόσα χρήματα».

Για τη συνέχεια στην ενίσχυση: «Εάν δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή με τον Πούγγουρα, ο οποίος θέλει να παίζει περισσότερο, ο Παναθηναϊκός θα πάει για ένα στόπερ εν δυνάμει βασικό και για μια εναλλακτική λύση. Τουλάχιστον ο ένας θα έχει έρθει μέχρι να φύγει η ομάδα για εξωτερικό στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα η ομάδα κοιτάζει για αντικαταστάτη του Κουρμπέλη και για παίκτη στο 10. Για τη θέση του αριστερού μπακ θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x