Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όπως με Βόλο ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι - Μέχρι +4 καλύπτεται η διαφορά στα πλέι οφ»

O Tάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πιάσει απόδοση ανάλογη με εκείνη κόντρα στον Βόλο και αναφέρθηκε στους παίκτες που θα καθορίσουν το ντέρμπι στο Φάληρο.

Την… συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Tάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι θα πρέπει να επιτεθεί και να δημιουργήσει καταστάσεις στον Ολυμπιακό, το έχει πει ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του. Αν δεν της δημιουργήσεις προβλήματα στην άμυνα είναι μια ομάδα που επιθετικά έχει ποιότητα και θα κάνει ευκαιρίες. Πρέπει λοιπόν να είναι κι αυτός πιεστικός, να φτιάξει φάσεις και, φυσικά, όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, να μην δεχτεί ξανά πρώτος γκολ. Στα πλέι οφ θα σπάσουν οι βαθμοί, αφού θα παίξουν μεταξύ τους οι μεγάλοι. Θεωρώ καλυπτόμενη διαφορά μέχρι τους τέσσερις βαθμούς. Οτιδήποτε παραπάνω είναι απαγορευτικό, με βάση όσα έχουμε δει. Είναι ένα ντέρμπι που είναι πάρα πολύ ανοιχτό. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πλησιάσει τα στάνταρ απόδοσης που είχε με τον Βόλο, να μην δώσει φάσεις και να είναι αποτελεσματικός στις δικές του ευκαιρίες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κλεϊνχέισλερ ναι μεν μπήκε στην προπόνηση των «πράσινων» σήμερα (23/02) και μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά δεδομένα θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ξεχώρισε τους Χουάνγκ, Χάμες και Μπακαμπού, μαζί με τον Μπιέλ, ως τους πιο επικίνδυνους παίκτες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης πρέπει να έχει σε καλή ημέρα τους Παλάσιος, Ιωαννίδη, Μπερνάρ και Σένκεφελντ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x