Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά με Ολυμπιακό - Σε καλό δρόμο ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι το -16 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό είναι πλασματικό και εξήγησε τι χρίζει περαιτέρω βελτίωσης, για να έρθουν νίκες και σε ντέρμπι.

Μαγική εικόνα θεωρεί την απόσταση των 16 βαθμών που υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο Τάσος Νικολογιάννης, όπως ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με βάση και τα όσα είδε στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

«To αποτέλεσμα του ντέρμπι δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, είναι στενάχωρο. Αυτό εισπράττω από όλους, τον προπονητή τους παίκτες, ήθελαν πάρα πολύ την νίκη. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ αμυντικά αλλά από ένα σημείο και μετά δεν του επέτρεψε να κάνει και διαφορετικά ο Παναθηναϊκός. Εάν κάποιος ξένος ερχόταν στην Ελλάδα και του έλεγες ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 16 βαθμών, δεν θα το πίστευε. Φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο, αν συγκρίνουμε τα δύο περσινά ντέρμπι. Δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, για αυτό είναι μια χαμένη ευκαιρία. Τον Παναθηναϊκό της Λεωφόρου δεν τον φοβάμαι, τα εκτός έδρας πρέπει να βελτιώσει. Αν συνεχίσει έτσι, είναι θέμα χρόνου να πάρει κάποιο ντέρμπι», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το «τριφύλλι» έχει πλέον την σωστή νοοτροπία και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ αντιθέτως θέλει ακόμα δουλειά το πώς θα κάνει περισσότερες ευκαιρίες στο ματς.

O Νικολογιάννης κατέθεσε και την άποψή του για την μη χρησιμοποίηση του Καρλίτος από πλευράς Γιοβάνοβιτς χθες, τονίζοντας πως αν δεν ήταν σε θέση να παίξει, δεν θα ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x