Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κανένα θέατρο ο Μπρινιόλι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί η φάση της διακοπής λόγω της κροτίδας ήταν καθοριστική για την έκβαση του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Η ρίψη κροτίδας δίπλα στην εστία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (1-0), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και η ΑΕΚ καμία. Το ματς πήγαινε σε ένα σβηστό 0-0, μέχρι να γίνει αυτή η ιστορία με την κροτίδα. Παραλίγο να γίνει ζημιά σε έναν παίκτη από κροτίδα και το περνάμε έτσι… Ήταν φανερά ζαλισμένος ο Μπρινιόλι, δεν έχει κάνει κανένα θέατρο και με λυπεί να διαβάζω από τον Άκη Ζήκο να λέει ότι έκανε θέατρο ο τερματοφύλακας. Με την επανέναρξη, έχουν κοιμηθεί όλοι και τελευταίος κοιμάται ο Μπρινιόλι, γιατί αν δεν έβρισκε την μπάλα αυτή πήγαινε παράλληλα και δεν θα κατέληγε στα δίχτυα», ανέφερε.

Για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών είπε: «Ο Βέρμπιτς ήταν εκτός αγώνα, αρνητικότατη η εμφάνισή του, ήταν σαν να έπαιζε με δέκα ο Παναθηναϊκός. Υπήρχαν χώροι, αλλά ήταν σε κακή βραδιά ο Παλάσιος και ο Σπόραρ και με έναν Μπερνάρ μόνο δεν μπορούσες να δημιουργήσεις κινδύνους. Τακτικά ο Γιοβάνοβιτς πήγε καλά το ματς περιορίζοντας μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ίσως θα μπορούσε να βάλει για παράδειγμα νωρίτερα τον Ιωαννίδη. Επίσης ο Χουάνκαρ διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και πλέον υπάρχει ο Πούχατς που μπορεί να βοηθήσει».

Όσο για τη συνέχεια; «Η ήττα βάζει τον Παναθηναϊκό σε μια αμφιβολία και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει στα Γιάννενα για να μη δώσει κι άλλα δικαιώματα. Δεν τα έχει πάει καλά στον δεύτερο γύρο και δεν έχει περιθώρια. Χρειάζεται και μεταγραφές και ενδεχομένως να γίνει κάποια ακόμη και μέσα στη βδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x