Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κινείται για οκταροδεκάρι ο Παναθηναϊκός - Πολύ ευχάριστο το νέο για Βοτανικό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τις μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού» και τη σημερινή εξέλιξη με το γήπεδο στον Βοτανικό

Για τις ευχάριστες εξελίξεις με τον Βοτανικό, αλλά και τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε: «Εγκρίθηκε το κονδύλι 115 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Πλέον μπαίνει και η σφραγίδα και δεν μπορεί να σταματήσει το έργο, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε για χρόνια στον Βοτανικό. Απομένουν οι τελικές υπογραφές το επόμενο διάστημα. Μόλις πέσουν οι υπογραφές, υπολογίζουμε 36 μήνες, για να είναι το γήπεδο στη διάθεση του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για το ποδοσφαιρικό γήπεδο, γιατί οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα είναι έτοιμες το 2024. Είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο. Όλοι περιμένουν τη στιγμή, που θα είναι έτοιμο το νέο παλάτι. Θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός με τη σύγχρονη έδρα του».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα αρχίσει 14 Ιουνίου. Οι διεθνείς θα ενταχθούν στην ομάδα όταν η ομάδα θα πάει στο εξωτερικό. Πιθανότατα στην Αυστρία στις 25 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου. Θα γίνουν εκεί 4 φιλικά και ένα-δΎο εδώ. Μετά η ομάδα θα επιστρέψει».

Για τον πρώτο ευρωπαϊκό στόχο: «Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει focus στα πρώτα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μυαλό του είναι η ομάδα να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έχει να συμβεί χρόνια και ο Γιοβάνοβιτς θέλει και πάλι να βάλει τον Παναθηναϊκό εκεί, που του αξίζει. Θα είναι δύσκολο, αλλά αν περάσει τα πρώτα προκριματικά, θα είναι στο Europa League. Στόχος είναι να έρθουν 3-4 παίκτες μέχρι τότε».

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες: «Ο Παναθηναϊκός κινείται για χαφ αυτήν τη στιγμή για 8-10. Πάντα παίζει το θέμα του Λινγκρ. Για το θέμα Σιώπη αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι, αλλά θα δούμε».

Για τον Σάντσες: «Ο Σάντσες πάει προς την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κάνει αναβάθμιση σε αυτήν τη θέση. Θα πάει για βασικό παίκτη στα δεξιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x