Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κίνηση ματ με Μλαντένοβιτς από τον Γιοβάνοβιτς στη Λαμία - Ήταν καλύτερος με 10 ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM την παρέμβαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο «διπλό» επί της Λαμίας και το… οξύμωρο της απόδοσής του με παίκτη λιγότερο προχθές.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναθηναϊκός, κερδίζοντας ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήταν καλός κι αυτό συνιστά όφελος όπως τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ήταν ένα πολύ καλό σαββατοκύριακο για τον Παναθηναϊκό. Συνδυάστηκε η δική του δύσκολη νίκη στη Λαμία, με την απρόοπτη ισοπαλία της ΑΕΚ και την ήττα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει μια βαθμολογική διαφορά στην κορυφή και αν δεν έχουμε κάποιο σκάνδαλο με την Έφεση, να παραμείνει σε αυτήν. Ο Γιοβάνοβιτς είχε αποφασίσει να αλλάξει την δεξιά του πλευρά πριν το 1-1. Ο χαρακτήρας που έχει φέτος, πέραν από την ποιότητα, έχει να κάνει με τον πρωταθλητισμό που έκανε πέρυσι παρά το οδυνηρό τελείωμα της σεζόν. Στην κακή του βραδιά ο Παναθηναϊκός, πήρε τρίποντο και με δέκα παίκτες και πήρε μια βαθμολογική ανάσα, αλλά πρέπει να βρει λύση στο αμυντικό κομμάτι. Μέχρι τον Γενάρη, με την δουλειά, τις επιστροφές και κάποια κίνηση που θα γίνει θα την βρει την άκρη ο κόουτς», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η… κίνηση ματ του Γιοβάνοβιτς ήταν να βάλει τον Μλαντένοβιτς σε θέση κεντρικού χαφ και χάρη σε αυτήν πήρε το παιχνίδι στη Λαμία το «τριφύλλι»!

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι… χτύπησε καμπανάκι στον Παναθηναϊκό και πως, με δέκα παίκτες, έπαιξε καλύτερα από όταν ήταν 11 εναντίον 11.

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, στάθηκε και στην ηρεμία που προσφέρει στην άμυνα των «πράσινων» ο Μάγκνουσον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x