Stoiximan Super League

Ούτε ένα, ούτε τρία ή… έστω πέντε: Τα οκτώ δοκάρια του Παναθηναϊκού σε 19 ματς σε ένα βίντεο!

Ο Παναθηναϊκός μετράει πλέον οκτώ δοκάρια τη φετινή σεζόν, με τα επτά εξ αυτών να αφορούν σε ματς της Stoiximan Super League, και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τα… θυμήθηκαν μέσω σχετικού βίντεο.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε… τρία. Οκτώ φορές ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είδε την εκάστοτε προσπάθεια του να σταματάει σε δοκάρι κάποιας αντίπαλης εστίας τη φετινή σεζόν, μετά από 19 παιχνίδια έως τώρα!

Με αφορμή και το προχθεσινό παιχνίδι στη Λαμία, όπου το σουτ του Φώτη Ιωαννίδη εν προκειμένω δεν κατέληξε στην εστία του Κοσόλεφ, στο «τριφύλλι» έφτιαξαν μάλιστα και ένα σχετικό βίντεο…

Μέσω αυτού, μνημονεύονται όλες οι περιπτώσεις, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό και την φάση του Τόνι Βιλένα.

Για να ακολουθήσουν αυτες του Άντραζ Σπόραρ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, του Φίλιπ Τζούριτσιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ και μια ακόμα του Ιωαννίδη με αντίπαλο τη Μακάμπι στη Χάιφα.

Καθώς επίσης και τα τρία δοκάρια στην... ίδια αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο, όπου δύο φορές ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς και άλλη μια ο Ντάνιελ Μαντσίνι δεν μπόρεσαν να χριστούν σκόρερ!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x