Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για Παναθηναϊκό, θέλει το 3Χ3»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στο bwinΣΠΟΡ FM πως οτιδήποτε λιγότερο από τρεις νίκες στα επόμενα ματς πρωταθλήματος είναι αποτυχία και ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πάει για αγγαρεία στην Καρδίτσα.

Μεγάλο το «πρέπει» για νίκες που υπάρχει στον Παναθηναϊκό πλέον, σε ό,τι αφορά στην «οικονομία» του πρωταθλήματος και κυρίως τα πλέι οφ, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη και θα κρίνει τα πάντα στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να πάρει εννιά βαθμούς στα τρία ματς που έχει για να μπει με αέρα στα πλέι οφ. Οτιδήποτε άλλο και ειδικά από έξι βαθμούς και κάτω θα είναι αποτυχία. Έχει Λαμία εντός έδρας, μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και τέλος τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μετά θα μπορούμε να πούμε πολλά. Και μόνο που συζητάμε για τα πλέι οφ, βέβαια, είναι θέμα. Ο προπονητής και οι παίκτες το ξέρουν αλλά θα πρέπει να το δείξουν και στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Δοκιμάζει κάποια πράγματα ο Γιοβάνοβιτς στις στημένες φάσεις, γιατί δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα ο Παναθηναϊκός. Ο Σάντσες είναι μέσα στις φάσεις, είναι ο μοναδικός βασικά που απειλεί, αλλά αμυντικά έχει θέματα τελευταία και δεν είναι καλά. Αν θυμάστε γινόταν μια κουβέντα που έλεγαν πολλοί να βγει ο Κώτσιρας να μπει ο Σάντσες και είδαμε τι έγινε. Προοπτική πάντως ανάμεσα στους δύο εγώ βρίσκω στον πρώτο».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο «τριφύλλι» δεν πρέπει να δουν ως διαδικαστικό το αυριανό ματς με την Καρδίτσα, αλλά να κάνουν μια πειστική εμφάνιση και να πάρουν την νίκη.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για την ρεβάνς με την Αναγέννηση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x