Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να μπει ως φαβορί ο Παναθηναϊκός στα playoffs και όχι να κυνηγά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε την ανάγκη να μπει ο Παναθηναϊκός με… αέρα στα playoffs και όχι κυνηγώντας τους άλλους διεκδικητές για έξοδο στην Ευρώπη.

Ένα σερί νικών, προκειμένου όχι μόνο να μπει στα playoffs αλλά παράλληλα να αποκτήσει προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η ομάδα μπαίνει σε μια σειρά αγώνων που πρέπει να τα πάρει για να μπει στα playoffs ως φαβορί για την Ευρώπη κι όχι για να τρέχει και να μη φτάνει. Γι’ αυτό ίσως προφυλαχθεί ο Αλεξανδρόπουλος με τη Λαμία ακόμη κι αν είναι ιατρικά έτοιμος, αφού επιστρέφει ο Βιγιαφάνιες και μάλλον και ο Μαουρίσιο. Ακούγεται ότι την επόμενη Τετάρτη θα οριστεί το Απόλλων-Παναθηναϊκός», τόνισε.

Όσο για την αυριανή ρεβάνς του 4-0 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για τα προημιτελικά Κυπέλλου, περιμένει ροτέισον. «Σίγουρα θα κάνει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς, θα είναι ένα μείγμα βασικών με αναπληρωματικούς, γιατί υπάρχουν και απουσίες. Μεταξύ άλλων, θα δούμε Χατζηθεοδωρίδη αριστερά, Σάρλιγια και ίσως Πούγγουρα στο κέντρο άμυνας, στα χαφ ίσως δούμε τον Αγιούμπ και στα άκρα τον Χατζηγιοβάνη. Ο Κουρμπέλης θα παίξει στο αυριανό ματς με την Καρδίτσα, ως αλλαγή για κάποια λεπτά, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x