Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κρυστάλλινα πρώτος ο Παναθηναϊκός -Τακτική προσέγγιση για σεμινάριο από Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποθέωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη συμβολή του στην απόλυτα δίκαιη παρουσία του Παναθηναϊκού στην κορυφή και μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο.

Σαν… Λερναία Ύδρα παρομοίασε τον Παναθηναϊκό στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ εξήρε και την συνεισφορά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρωτιά της ομάδας του.

«Έχουν αφήσει πίσω τους στο ματς με τον Παναιτωλικό, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ατρόμητο. Είναι μια κρυστάλλινη πορεία του Παναθηναϊκού, μια πορεία που ενοχλεί τους αντιπάλους του με όσα λένε και γράφουν. Βρίσκει τον τρόπο σε κάθε παιχνίδι να βγάζει διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Η τακτική προσέγγιση του Γιοβάνοβιτς σε κάθε ματς είναι για σεμινάριο. Πριν το ματς στο Αγρίνιο, τους εξήγησε κάποια πράγματα και είδαμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες έχουν ρόλους, ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, το «τριφύλλι» θα πάει στο ματς με τους Περιστεριώτες με τη… γνωστή ενδεκάδα, δηλαδή με Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλη, Μπερνάρ, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως είναι το έκτο sold out φέτος, την ώρα που πέρυσι για παράδειγμα δεν γέμιζε η Λεωφόρος σε κάθε ματς, πράγμα που δείχνει την στήριξη του κόσμου.

Ενώ μιλώντας για την περίπτωση του Βέρμπιτς σημείωσε πως είναι θέμα ψυχολογίας, άγχους και ότι θέλει να δείξει πράγματα, αλλά σίγουρα στην πορεία θα προσφέρει αυτά που θέλει ο Παναθηναϊκός και μπορεί ο ίδιος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x