Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προετοιμασμένος για δύσκολο ματς ο Παναθηναϊκός –Στα υπόψη του Γιοβάνοβιτς το 4-4-2»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο δύσκολο ματς που περιμένει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, αλλά και τη… γνώση που έχουν Ιβάν Γιοβάνοβιτς και παίκτες επ’ αυτού.

Το εγκώμιο του Ατρομήτου έπλεξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επισημαίνοντας παράλληλα ωστόσο πως… έχουν γνώση στον Παναθηναϊκό επ’ αυτού, έχοντας προετοιμαστεί ανάλογια για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Λεωφόρο.

«Πάμε για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με τον Ατρόμητο, δεν υπάρχουν προβλήματα στον Παναθηναϊκό μετά και τη σημερινή προπόνηση. Ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με τον Αστέρα έχει κάνει ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Με την ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που της έβαλε τόσο πολύ δύσκολα στο γήπεδό της, ενώ και του ΠΑΟΚ του έβγαλε την ψυχή. Για αυτό προετοιμάζονται στον Παναθηναϊκό, για ένα δύσκολο ματς, με τον Γιοβάνοβιτς να το γνωρίζει καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως δεν αποκλείεται στην διάρκεια των αγώνων πλέον να δούμε ξανά το 4-4-2 ως σύστημα των «πράσινων», αν χρειαστεί, δεδομένης και της καλής ψυχολογία του Ιωαννίδη πλέον.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Νικολογιάννης τόνισε πως δεν αναμένεται αλλαγή στην 11άδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με το ματς στο Αγρίνιο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x