Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Βελτιώνεται συνεχώς ο Παλάσιος, ξεκινάει και με Ιωνικό - Περιμένουμε αρκετό κόσμο»

Βασικός αναμένεται να είναι και κόντρα στον Ιωνικό ο Παλάσιος, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM. «Περιμένουμε κόσμο στο γήπεδο», σημείωσε για το ματς του Παναθηναϊκού το Σάββατο.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της επανέναρξης -μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες- του πρωταθλήματος και της αναμέτρησης του Σαββάτου (16/10, 20:30) με τον Ιωνικό, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Από την προπόνηση, καταρχήν, τόνισε πως το θετικό είναι ότι «είναι λίγο καλύτερα ο Κώτσιρας και υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή. Να παίξει, όμως, δεν νομίζω». Και συμπλήρωσε: «Σε αντίθεση με Ιωαννίδη-Διούδη, που είναι λίγο πιο πίσω».

Σημείωσε, δε, πως στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας συμμετέχει τον τελευταίο καιρό και ο Βαγιαννίδης (είναι στη Β' ομάδα), ο οποίος «το προσπαθεί, το παλεύει, καθώς θεωρεί πως έχει μια ευκαιρία για restart στην καριέρα του».

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού υπενθύμισε στους 94,6 πως σήμερα (13/10) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου, τονίζοντας πως «περιμένουμε αρκετό κόσμο μετά την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς και κυρίως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Και τέλος, στάθηκε στον Παλάσιος, για τον οποίο είπε πως «τις τελευταίες 10 ημέρες προσαρμόζεται και βελτιώνεται διαρκώς, φαίνεται αυτό και στις προπονήσεις, και αναμένεται να ξεκινήσει πίσω από τον Καρλίτος. Το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να έχει μία αλλαγή στο κέντρο της άμυνάς του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x