Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κυριαρχικός Παναθηναϊκός, βρίσκει πάντα πρωταγωνιστές - Πολύ καλός ο Μαντσίνι αλλά…»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού με… στοιχεία και μίλησε για τις μεταγραφές που θα γίνουν αλλά και τις δυσκολίες της περίπτωσης του Μαντσίνι.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας παράλληλα τα δεδομένα που πιστοποιούν την ανωτερότητά του.

«Πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να δούμε κάτι ανάλογο, στο μόνο παιχνίδι που δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός ήταν με τον Ολυμπιακό. Σε όλα τα παιχνίδια του είναι κυριαρχικός. Έχει βρει τρόπο να αντιμετωπίζει τις ομάδες που παίζουν κλειστά, με υπομονή. Έχει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παίζει χωρίς τον καλύτερο του παίκτη. Βρίσκει πρωταγωνιστές και με τις μεταγραφές που θα κάνει τον Γενάρη, θα ενισχυθεί. Πάνω από την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς δεν βάζει κανέναν παίκτη και από τη στιγμή που βρήκε μια 11άδα πάει με αυτή. Έχει φτιάξει ένα σύνολο από το οποίο παίρνει το 100%», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε τον Μαντσίνι, ο ρεπόρτερ του σταθμού απάντησε καταφατικά λόγω των χαρακτηριστικών του, τόνισε ωστόσο πως σχεδόν αποκλείει να πουλήσει ο Άρης παίκτη στο «τριφύλλι».

Ενώ σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές που θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ο Νικολογιάννης επανάλαβε πως θα έρθουν ένας εξτρέμ και ένας χαφ και επισήμανε ότι ψάχνουν αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε στόχους στην ομάδα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι «πράσινοι» θα πάνε για προετοιμασία στην Κύπρο, από τις 28 Νοέμβρη έως τις 8 Δεκέμβρη, ενώ θα γίνουν και κάποια φιλικά -όχι με τον ΠΑΟΚ- τα οποία θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x