Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όταν είναι ελεύθερος ο Λοντίγκιν, δεν περιμένεις - Πολύ δυνατός πλέον στον άσο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έπλεξε το εγκώμιο του Γιούρι Λοντίγκιν μέσω του bwinΣΠΟΡ FM και στάθηκε στις ποιοτικές μεταγραφές που θα κάνει ο Παναθηναϊκός.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιούρι Λοντίγκιν αλλά και την απόφαση του Παναθηναϊκού να τον εντάξει στο δυναμικό του, στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Λοντίγκιν ήταν στην δυάδα των καλύτερων τερματοφυλάκων του φετινού πρωταθλήματος. Είχε πολύ περισσότερη δουλειά από τους άλλους, δεχόταν ευκαιρίες ο ΠΑΣ. Παρά την καλή του άμυνα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές που μπήκε στα πλέι οφ. Ψαχνόταν ο Παναθηναϊκός για έναν τερματοφύλακα, αφού ήξερε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα πρόκυπτε θέμα με τον Διούδη. Δεδομένα υπήρξε ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και δεν προχώρησε, ενώ είχε ακουστεί και ο Άρης. Πριν ένα μήνα άρχισαν οι συζητήσεις και ολοκληρώθηκαν χθες. Γίνεται πάρα πολύ δυνατός στον «άσο» ο Παναθηναϊκός, με Μπρινιόλι και Χριστογεώργο αν φύγει ο Διούδης, είναι μια σωστή κίνηση. Όταν είναι ελεύθερος ο Λοντίγκιν δεν περιμένεις, πας και τον κλείνεις. Η λογική λέει ότι θα ξεκινήσει ο Μπρινιόλι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Διούδης θα ψαχτεί να πάει σε άλλη ομάδα, αφού θέλει να παίζει βασικός, ενώ θύμισε και το πρόσφατο «φλερτ» με την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι άμεση προτεραιότητα του Παναθηναϊκού είναι να πάρει έναν χαφ και δύο συνολικά, καταγράφοντας τις δυσκολίες της περίπτωσης του Μπλάνκο.

Ενώ σημείωσε ότι το «τριφύλλι» θα βάλει στο ρόστερ του παίκτες ποιοτικούς, κάποιους που θα κάνουν την διαφορά και κάποιους που θα δώσουν βάθος κι επιλογές στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x