Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Με το σκεπτικό Γιοβάνοβιτς και στο ντέρμπι - Αλλοίωση αλλά εις βάρος του Παναθηναϊκού

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού ούτε απέναντι στον Ολυμπιακό και κατέγραψε την αλλοίωση που υπήρξε στο ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Με τον… καθιερωμένο τρόπο του θα κατέβει και στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, σημειώνοντας πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει σκεπτικό λόγω Ολυμπιακού.

«Είναι έτοιμο το σχέδιο του Γιοβάνοβιτς δεν περιμένει κάτι σήμερα από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Θα μάθουμε αργότερα την αποστολή, αν θα είναι μέσα Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον. Δίνω λίγες πιθανότητες για τον πρώτο. Αύριο θα μάθουμε και την 11άδα μπορεί να δούμε τον Τσέριν στα χαφ, να δούμε τι θα γίνει με τον Παλάσιος, αν θα ξεκινήσει. Ποιος από τους Κώτσιρα ή Βαγιαννίδη θα παίξει δεξιά. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ήδη αποφασίσει, εμείς δεν έχουμε μάθει και θεωρούμε ότι όλα είναι ανοιχτά και μπορεί η 11άδα να έχει εκπλήξεις. Το καλό για αυτόν είναι ότι θα έχει λύσεις από τον πάγκο. Το μόνο που δεν θα είναι έκπληξη είναι το σκεπτικό με το οποίο θα κατέβει. Να έχεις αυτός την μπάλα, να μην κλειστεί, να είναι ισορροπημένος αμυντικά και να αξιοποιήσει τις φάσεις του επιθετικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πει ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του πάμε για την ισοπαλία, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Βέρμπιτς έχει σκοράρει στο «Καραϊσκάκης» με την Ντινάμο Κιέβου και ψάχνει ένα γκολ που θα ανεβάσει την ψυχολογία του, θα είναι στον πάγκο στο ντέρμπι αλλά δεδομένα θα βοηθήσει τους «πράσινους» στα πλέι οφ.

Αναφορικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αλλοίωση είχε γίνει εις βάρος του Παναθηναϊκού στο ματς του πρώτου γύρου, θυμίζοντας το πέναλτι του Παπασταθόπουλου στον Σπόραρ το οποίο δεν είχε δοθεί τότε και θα είχαμε «άλλο» παιχνίδι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x