Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μόνο νίκη και με… συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός - Γιατί καίγεται ο Άρης για Έλληνες διαιτητές;»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει τη Λαμία και όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αναρωτώμενος γιατί ο Άρης δεν θέλει ξένους ρέφερι όπως έχει συμφωνηθεί.

Το… τερπνό μετά του ωφελίμου καλείται να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το ματς και αν μπορεί να το πάρει με συνοπτικές διαδικασίες. Αν το κάνει θρίλερ και θα επιβαρυνθούν οι παίκτες, αφού δεν ξέρεις τι ένταση θα χρειαστεί και μέχρι ποιο σημείο, αλλά και ψυχολογικά δεν θα τους βοηθήσει. Αν πάλι τρομάξουν να κερδίσουν τη Λαμία, δεν θα είναι καλό. Πρέπει να αξιοποιήσει το ότι έχει βγάλει τα ντέρμπι, να κάνει το 2Χ2 και να παίξει το 50% για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού υπενθύμισε ότι η χθεσινή θέση του «τριφυλλιού» ήρθε σε συνέχεια της συμφωνίας που έχει γίνει ανάμεσα στους πέντε «μεγάλους» και εξέφρασε την απορία του για το ότι ο Άρης… καίγεται να τον σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει την ενημέρωση από την Λίγκα για το πότε θα εκτίσει την ποινή από την ΔΕΑΒ, με το κλείσιμο της Θύρας 13 για ένα ματς, αν και λογικά θα είναι με τη Λαμία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x