Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Να βρει τρόπο ο Τερίμ να ξεκουράσει όσους πρέπει στον Παναθηναϊκό - Κλειδί η διάσπαση της άμυνας της Λαμίας»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στο bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει πλέον το βάθος για να κάνει ο Φατίχ Τερίμ δύο-τρεις αλλαγές στα ματς με τη Λαμία και να παρουσιαστεί «φρέσκος» στον… τελικό με ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει τις απαιτούμενες λύσεις για να προβεί ο Φατίχ Τερίμ σε διαχείριση των δύο αγώνων με τη Λαμία και να παρουσιάσει μια «φρέσκια» ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Αν όλα πάνε φυσιολογικά και ο Παναθηναϊκός κάνει το 2Χ2 μέχρι το ματς με την ΑΕΚ, όπου σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για έναν μεγάλο τελικό, θα πρέπει να βρει τον τρόπο ο Τερίμ να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αναφέρομαι στον Μπακασέτα, στον Ιωαννίδη, στον Μπερνάρ, στον Τσέριν. Δεν είμαι υπέρ της λογικής να κάνει ότι έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά δύο-τρεις αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, ναι. Έχει πλέον το βάθος στο ρόστερ για να το υποστηρίξει αυτό. Να βάλει τον Σπόραρ, ή τον Βιλένα και τον Τζούριτσιτς. Έχει λύσεις γενικά και θα πρέπει ο προπονητής να έχει μια ομάδα με μεγάλη φρεσκάδα. Υπάρχει βέβαια δρόμος, μέχρι τότε. Το πιο σημαντικό είναι πως θα καταφέρει να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας. Αυτό θα είναι το κλειδί, πάντα είναι δύσκολο και θα πρέπει να παρουσιαστεί διαβασμένος, με λύσεις, ποιότητα και καλές ενέργειες», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε την τοποθέτηση του «τριφυλλιού» για τον διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης και τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έγινε αυτή η αλλαγή, ειδικά από την στιγμή που οι «κίτρινοι» δεν διεκδικούν κάτι.

Παράλληλα, ο Αθανασίου εκτίμησε ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχει ξεκαθαριστεί αν το κλείσιμο της Θύρας 13 θα αφορά το ματς με τη Λαμία ή το επόμενο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη και επισήμανε πως θα πρέπει να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί πλέον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x