Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μπουκέ-Παναθηναϊκός 2-0, αλήτικη η διαιτησία του, καμία κουβέντα για αγωνιστικά»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε αλήτικη τη διαιτησία του Γάλλου Μπουκέ στο Σλάβια-Παναθηναϊκός 2-0, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα για τα αγωνιστικά! Τι είπε ενόψει της ρεβάνς.

Στην τραγική διαιτησία του Γάλλου διαιτητή Μπουκέ, που απέβαλε με απόφαση-σκάνδαλο τον Παλάσιος και γενικώς είχε ακατανόητα σφυρίγματα, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Πράγα από τη Σλάβια με σκορ 2-0.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», που βρέθηκε στη ''Fortuna Arena'' και στο σχόλιο του αγώνα για τους 94,6 μαζί με τον Διονύση Δεσύλλα, τόνισε πως το ματς ήταν «Μπουκέ-Παναθηναϊκός 2-0» και δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα για τα αγωνιστικά!

Σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τον έστησε από το πρώτο λεπτό, έκανε όλη τη δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, απέβαλε τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ουσιαστικά έπαιζε με δέκα από το πρώτο λεπτό, αφού ο Μπουκέ ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Σλάβια Πράγας, που έπαιζε με 12! Οποιαδήποτε κουβέντα για αγωνιστικό θέμα απόψε είναι εκτός πραγματικότητας. Και δεν μπορεί κανείς να πει ότι στο δεύτερο ημίχρονο, που και η Σλάβια έπαιζε με δέκα, άλλαξε κάτι. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε στο δεύτερο 45λεπτο να παίζει με 11 και οι Τσέχοι με 10! Ο Μπουκέ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σλάβια και στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την αλλαγή του Αϊτόρ, δε, με τον Βαγιαννίδη, τόνισε πως «είχε να κάνει και με την κίτρινη, που επίσης δέχθηκε με αλήτικο τρόπο, από τον Γάλλο διαιτητή. Ο Αϊτόρ έχει φάει δύο κλοτσιές για θάνατο από το δεξί μπακ της Σλάβια, που δεν είδε ποτέ κίτρινη. Την είδε, τελικά, για άλλη φάση».

Κλείνοντας, είπε: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν, αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους να τα βάλουν με αυτόν τον αλήτη διαιτητή. Χωρίς τον Παλάσιος είναι πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας στη ρεβάνς. Μέχρι το σημείο, όπου βρισκόταν στο παιχνίδι ο Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός στεκόταν μια χαρά. Στο δεύτερο 45λεπτο πάρθηκαν κάποιες λάθος αποφάσεις, αλλά εγώ δικαιολογώ τους παίκτες. Δεν έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τέτοιες εχθρικές διαιτησίες».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x