Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παράθυρο για Μπράμπετς, ακόμη δύο περιπτώσεις για στόπερ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις κινήσεις του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση με στόπερ και όχι μόνο.

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες για απόκτηση στόπερ, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με βάση τις διαρροές του Άρη είναι δύσκολη η απόκτηση του Μπράμπετς, αλλά έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και αφήνουμε ένα παράθυρο ανοιχτό. Ο Παπαδημητρίου δουλεύει παράλληλα άλλες δύο περιπτώσεις με στόχο να κλείσει τη μεταγραφή στόπερ στο επόμενο διήμερο, ώστε να δηλωθεί ο παίκτης και για τα ματς με τη Ντνίπρο και αν μπορεί να είναι διαθέσιμος και για το τελευταίο φιλικό», σημείωσε.

Σχετικά με την πρώτη προπόνηση του Τόνι Βιλένα ανέφερε: «Έκανε μέρος του προγράμματος και έδειξε από την πρώτη μέρα πολύ ορεξάτος. Πιστεύω πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος και ίσως τον δούμε λίγο στο τελευταίο φιλικό πριν τη Ντνίπρο».

Σχετικά με τις αποφάσεις που λήφθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ, είπε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η είδηση για την αναδιοργάνωση στο τμήμα σκάουτινγκ. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ζήτησε ένα σημαντικό μπάτζετ και εγκρίθηκε αμέσως από τον Γιάννη Αλαφούζο. Θα γίνει μεγαλύτερη στελέχωση, θα προστεθούν άτομα στο τμήμα σκάουτινγκ, θα γίνονται πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και όλα αυτά με ορίζοντα το χειμώνα και το επόμενο καλοκαίρι, για να μη βασίζεται ο Παναθηναϊκός μόνο σε μάνατζερ για να βρίσκει παίκτες. Επίσης, θα υπάρχει μια ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία στις ακαδημίες και τη Β’ ομάδα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x